ماه: اسفند 1401

رفلاکس معده در سالمندان + نشانه ها و درمان

رفلاکس معده در سالمندان با گذر زمان و با افزایش سن، به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی که در بدن رخ میدهد اکثر افراد سالمند به رفلاکس معده به مری، سوزش سر دل و یا رفلاکس اسید مبتلا میشوند. این احساس زمانی رخ میدهد که محتویات معده به سمت مری برگردد. اکثر افراد سالمند مستعد این بیماری هستند و افراد بالای ۶۵ سال اغلب داروهایی را مصرف میکنند که دستگاه گوارششان را میتواند تغییر دهد و منجر به رفلاکس معده در سالمندان شود. در این مقاله قصد داریم راجب این بیماری، نشانه های آن ، علت این بیماری، راه تشخیص و درمان این بیماری با شما عزیزان اطلاعاتی را به اشتراک بگذاریم.
بیماری رفلاکس معده به مری (GERD) رفلاکس اسیدسوزش سر دل و رفلاکس معده یکسان نیستند. GERD به بازگشت هر نوع محتویات معده به مری را شامل میشود، درحالی که رفلاکس اسید به معنی برگشت محتویات اسید معده است.
غذا، اسید، آنزیم های معده و موادی از..

نیاز‌های عاطفی سالمندان + راهکار برطرف کردن نیاز سالمندان

نیاز های عاطفی سالمندان افرادی که پا به میانسالی می‌گذارند بحران‌های‌ زیادی را تجربه می کنند. بسیاری از این بحران‌ها را می‌توان با ارضای نیازهای عاطفی سالمندان پشت سر گذاشت. جنس این نیازها و خواسته ها از جنسِ نیازهایی نیست که به سختی بتوان آن را اجابت کرد. تمایلات عاطفی سالمندان بسیار ساده و معمولی است؛ اما با این حال گاهی پرستار سالمند و اطرافیانشان این تمایلات را نادیده می‌گیرند.
توجه کنید که اکثر سالمندان این نیازها را بروز نمی‌دهند.
خودداری آنها باعث می‌شود تا اطرافیانشان تصور کنند که همه چیز خوب و تحت کنترل
است. اگر سالمندی در اطراف خود دارید به او اطمینان خاطر بدهید که از گفتن نیازهای
خود نهراسد.
برای این‌که بتوانید در مقابل این خواسته‌ها بهتر و کنترل
شده رفتار کنید باید به خوبی‌ نیاز‌های آنان را بشناسید. ما در این مقاله نیاز‌های
اساسی سالمندان را برشمردیم. توجه کنید که شدت این خواسته‌ها در سالمندان متفاوت
است.
نکته‌ی دیگر این است که جنس نیازهای عاطفی سالمندان بر
خلاف تصور عموم جنبه‌های گوناگو..

تاثیر استرس بر کودکان + راه های مقابله با آن

استرس در کودکان استرس به طور روزانه اطراف مارا فراگرفته است؛ از ترافیک های روزانه گرفته تا تاخیر در کارها و پروژه ها، مشکلات مالی یا سلامتی و اخبار دنیا. تامین نیاز های روزانه ما، هم استرس های خوب به همراه میاورد و هم بد. استرس میتواند فیزیکی،‌روحی ، نظری یا محیطی باشد. حتی اتفاق های خوب نیز باعث استرس میشوند. این مشکل طیف وسیعی از انسان ها را در بر گرفته و نظر پزشکان متخصص و پرستاران کودک را به خود جلب نموده است.
تاثیر استرس بر بدن استرس، سطح اضطراب را در بدن زیاد میکند و باعث افزایش فشارخون و بالا رفتن ضربان قلب و حتی گاهی باعث بی خوابی و تنگی نفس میگردد . به طور معمول بعد از اتمام شدن عامل استرس فرد به حالت عادی بر میگردد اما اگر مداوم صورت گیرد منجر به نوعی استرس به نام استرس مسموم میشود و کودکان و والدین هردو به این استرس دچار میشوند. در این مقاله قصد داریم در مورد تاثیر استرس..