معاون پرستاری وزارت بهداشت، به تشریح مهم ترین دستاوردهای حوزه پرستاری کشور در دوران پس از انقلاب پرداخت.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، عباس عبادی، با اشاره به رشد و شتاب حوزه سلامت کشور در دوران پس از انقلاب، گفت: تعداد مراکز آموزش عالی پرستاری از ۳۰ مرکز به بیش از ۲۰۰ مرکز رسیده است.
وی با اشاره به آموزش نیروهای پرستاری در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری، افزود: در مقطع کارشناسی، سالانه نزدیک به ۹ هزار نفر؛ ارشد ۱۰۰۰ نفر و دکتری نیز ۱۰۰ نفر پذیرش میشوند.
عبادی ادامه داد: اگر نیروهای اتاق عمل و هوشبری را هم در نظر بگیریم، بالغ بر ۶۰ هزار نفر در گروه پرستاری مشغول تحصیل آکادمیک هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که در قبل از دستاورد قابل ملاحظهای در حوزه پرستاری نداشتیم، گفت: در حال حاضر تعداد قابل توجهی از مراقبتهای پرستاری را در نظام سلامت کشور شاهد هستیم که به مردم ارائه میشود.
وی افزود: ۱۳۷۰ مرکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل، دارای مجوز داریم.
عبادی با اشاره به وجود ۲۱۵ هزار نفر کادر پرستاری در کشور، گفت: ۵۳ هزار نفر آنها، مرد و ۱۶۱ هزار نفر هم زن هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت به دستاوردهای پرستاری در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بعد از ۱۵ سال، مهمترین دستاورد حوزه پرستاری بود که در این دولت، عملیاتی و اجرایی شد.
وی به توسعه خدمات پرستاری در جامعه با هدف ارزان سازی خدمات سلامت پرستاری اشاره کرد و گفت: رشد ۳۵ درصدی اعطای مجوز به مراکز خدمات پرستاری در منزل، یکی دیگر از دستاوردهای حوزه پرستاری در دولت سیزدهم بوده است.